Fly aflyst igen - fanget i coronakaos

12 mest irriterende ting i verden

Vi har alle en masse ting der irriterer os i denne verden – jeg har fundet frem til 12, som for flere personer godt kan være rigtig, rigtig, riiiigtig træls. Jeg kan sagtens se at det her kan få mig til at fremstå som et meget pity human being, men tænk lige over det, du har helt sikkert også selv nogle ting (hvis ikke alle disse 12 passer på dig), som du syntes er super træls!

Nogle dage er selvfølgelig bedre end andre, men vi ved allesammen godt at hvis man har fået det forkerte ben ud af sengen, så skal der ikke meget til.

Jeg er da garanteret også sygt irriterende på nogle punkter – også helt uden at vide det, men her har du min top 10+2 over mest irriterende ting i verden:

  1. Typerne der smasker!

Det her – det kan jeg personligt absolut ikke fordrage. Jeg propper mig selv med mad for ikke at kunne høre de andre, eller også så går jeg min vej – sorry, not sorry.

 

  1. Når folk taster alt for hurtigt på computer!

Det også en helt forkert rytme. Det er selvfølgelig okay når vi selv gør det, men når andre gør det så lyder det oftest som om de smadre fingerene igennem tastaturet, eller som om det gælder liv eller død hvis ikke de får tastet så hurtigt som muligt på de taster.

 

  1. Når mærket stikker op i nakken og man allermest har lyst til at putte det ned – også på fremmed!

Det mærke burde slet ikke sidde der!

 

  1. Typerne der piller negle – MED LYD!!

Hvorfor behøver du at sidde og gøre det lige nu, når vi sidder og snakker? Eller når vi ser film? Det da træls.

14 Irritating Antonyms. Full list of opposite words of irritating. 

  1. Typerne der snakker i biografen

Bare stop.

 

  1. Ny udklækket veganere

En af årsagerne til, at vegetarer og veganere kan få os op i det røde felt, er deres til tider åbenlyse ”bedrevidende” adfærd – ligesom vi bliver irriterede over ”klassens klogeåge.” Du må gerne være vegetar, du må også hjertens gerne være veganer – men du behøver altså ikke at sidde der og prøve at få mig til at konvertere og fortælle mig hvor ond jeg er ved dyrene.

 

  1. Typerne der lige er stoppet med at ryge

”Hvis jeg kan, så kan du også”, ”ad, det lugter”, ”skal du ikke snart til at stoppe? Jeg er stoppet”, behøver jeg sige mere?

 

  1. Typerne der vil diskutere holdninger og meninger og oftest omhandler politik (Det kan man ikke…)

Du kender det – i har fået et glas rødvin eller to (måske øl hvis du er mere til det) og pludselig begynder vedkommende at snakke om Trump og hans genvalg, eller kære Mette og Brostrøms ”nedlukningen af skolerne skulle aldrig være sket!” I er dybt uenige, og hele aftenen er nærmest ødelagt, fordi i diskutere holdninger og meninger i stedet for fakta.

 

  1. Typen der ikke takker i trafikken

Et scenarie: Du kommer kørende ned af en gade med parkerede biler på begge sider, altså – der er kun plads til at én bil kører forbi af gangen. Der kommer en modkørende, du er i godt humør, du har fået dagens morgenkaffe og alt spiller bare, så du vælger at gøre plads og køre ind til siden så vedkommende kan køre forbi. Men løfter han/hun hånden for at sige tak?! Næ nej, vedkommende kører videre som om vejen var deres til at starte med. Hele din dag er nu ødelagt!

 

  1. Folk hvis telefonsvarer begynder med noget ala det her ”Hej, du taler med Pia…. Jeg kan desværre ikke tage den lige nu”

Nej, kære ven.. Jeg taler jo slet ikke med dig, for du tager den ikke! Så kan jeg sidde der og tro vi har gang i en god samtale, lige indtil ventetiden er ovre og der bliver sagt ”jeg kan ikke tage den lige nu”.

 

  1. Folk der går langsomt et travlt sted eller bare generelt når man selv har travlt

Det er rigtig træls. Det er sådan noget der kan få mig til at tælle til 10 både forlæns og baglæns på 10 forskellige sprog – uden det virker.

 

  1. Typerne der bare sender en tommel op på facebook/SMS/Instagram etc.

Jeg hader den. Hvis jeg kunne ville jeg tage den ud af samlingen af emojis, putte den i en kuvert og sende den til Cambodia – ”Hej hej, ses!”

Tak fordi du læste med – kommenter gerne hvis der er noget du finder endnu mere irriterende.

Xoxo

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fly aflyst igen - fanget i coronakaos