5 TING, SOM JEG ER LATTERLIGT DÅRLIG TIL

10 ting jeg skal nå i Danmark i 2020

Lake Placid, NY

Well, som i nok efterhånden ved, så rammer jeg jo Danmark liiiige om lidt. Jeg glæder mig, men samtidig vil jeg overhovedet ikke hjem. At gå fra New York City til tiny lille Gislev på midtfyn, er godt nok noget anderledes. Jeg er ikke klar til at “kede mig”, jeg er ikke klar til ikke at have muligheden for at gøre lige nøjagtigt lige hvad der passer mig. Derfor fik jeg den idé at jeg ville lave en bucketlist til Danmark. Det ikke noget man normalt ville gøre i det land man selv bor i for, you know, man bor det jo.

Det gik op for mig at der faktisk er mange ting i “lille kedelige Danmark”, som jeg har haft kaldt det, som jeg ikke har set eller oplevet.

Derfor har jeg tænkt mig at nå disse 1o ting inden 2020 er omme:

  1. Aros Aarhus
  2. The forest tower – Camp adventures
  3. Bridge walking
  4. The 6 forgotten giants
  5. Møns klint
  6. Bornholm
  7. Distortion
  8. UEFA Euro 2020
  9. Aalborg carnival
  10. Skagen

Jeg har cirka 8 måneder til at nå disse ting. Jeg er ret imponeret og overrasket over at der faktisk er så mange ting jeg ikke har oplevet i Danmark. Jeg har været så bange for at komme til at kede mig og at Danmark nu var et overstået kapitel “man kan ikke lave en skid i Danmark, but jo! man kan hvad man vil.

Så for nu, er det altså okay at komme hjem til DK. Jeg har en plan, og I kommer til at blive en del af den. Vi ses snart 😉

Xoxo

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 TING, SOM JEG ER LATTERLIGT DÅRLIG TIL