One day in my Au Pair life

5 TING, SOM JEG ER LATTERLIGT DÅRLIG TIL

Jeg forestiller mig en verden hvor vi alle er lige gode til alting. Yeah right, den verden findes ikke. Tænk hvis vi alle sammen var gode til at opfinde, til at instagramme, til at synge? Så ville vi jo alle være millionære, og så ville der pludselig ikke være noget der hed rig – for det var vi alle. Var det der her jeg ville med min blog? No, men denne idé poppede op i mit hoved og jeg har bestemt mig for at der ikke længere er nogen ideer der ikke bliver til virkelighed for mig. Så her er der 5 ting som jeg er latterligt dårligt til. Fortæl mig gerne hvis der er noget af det som du er vildt gode til så jeg kan lære lidt af dig!

  1. At skrælle kartofler. Jeg glemmer aldrig den dag, sådan cirka 8 år siden, hvor jeg tilbød min hjælp med maden, og min fætter fortalte mig at jeg skulle aldrig nogensinde skrælle kartofler igen hvis nogen da nogensinde skulle nå at få aftensmad. Her 8 år efter, sejler det stadig for mig. Jeg vil da mene at jeg har øvet mig, men det bliver simpelthen aldrig noget jeg kommer til at være god til.
  2. At tage imod komplimenter. Uh ha, jeg elsker dem, men lad nu være med at give mig komplimenter, medmindre du vil fremkalde den akavede Naja – for det bliver jeg. Eller også får du den klassiske “nej, du sød, nej du sød!” Jeg ved simpelthen ikke hvorfor det er så svært for mig. Om det er fordi jeg ikke tror på dem eller bare fordi jeg har svært at tro på dig der kommer med dem.
  3. Stilhed. Jeg kender mange awesome mennesker, der er enormt cool i disse situationer, hvor der er opstået lidt stilhed – de læner sig bare tilbage og nyder “stilheden”. Det kan jeg simpelthen ikke. I stedet vil du høre mig sige et eller andet dumt for at bryde tavsheden, jeg har også virkelige mange gode historier at fortælle, som jeg i disse situationer er helt overbevist om at de alle gerne vil høre. Derudover er det også chance for at du kan se mig te mig som en cirkusklovn på de få kvadratmeter jeg har at gøre med (bil, stol, floor, whatever.. alt virker lige godt for mig)
  4. At give slip på mine tanker. Det er nok dét jeg er allerdårligst til i denne verden. Jeg tænker altid over hvad jeg kunne have gjort anderledes, hvad jeg ikke skulle have gjort, hvorfor andre folk gør som de gør, hvorfor gør de ikke sådan, etc. Jeg har også rigtig svært ved at give slip på de negative tanker. Har jeg været udsat for noget skidt, så bliver det siddende alt for længe og jeg er rigtig god til at give mig selv skylden.
  5. At sidde med folk der smasker. Jeg vil enten bede dig om at lukke munden, eller selv gå et andet sted hen. Det er det værste! Hvis du så samtidig tykke højlydt med lukket mund, så bliver jeg enten nødt til selv at spise noget der larmer, eller gå min vej. Det resulterer ofte i at hvis der sidde en i samme rum som mig og spiser chips, så bliver jeg desværre også nødt til at spise chips.

Xoxo

 

 

Læs eller genlæs: Jeg har mødt en blotter – velkommen “hjem”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

One day in my Au Pair life