Én dag alene i LA - derfor skal du aldrig gå alene!

Jeg har mødt en blotter – velkommen “hjem”

Sååå, hvis I har læst mit indlæg fra Los Angeles: Én dag alene i LA – derfor skal du aldrig gå alene!. så kan i roligt læse med her, det bliver kun vildere..

Jeg har fortalt folk at jeg glæder mig til at komme tilbage til New York og “vante rammer” hvor mændene ikke er ligeså creepy. Jeg skal hente min helt fantastisk veninde fra flyet om nogle timer og var selv kun lige ankommet til JFK, da jeg modtager videoer og billeder om at hun er på vej. Jeg smiler hele vejen, fra JFK – jeg er i godt humør.

Jeg skal tage toget fra JFK og videre hjem, cirka 1,5 time mere. Da jeg ankommer til Jamaica efter at have taget airtrain, skal jeg tage det sidste tog derfra og hjem. Jeg står og venter på perronen og der kommer en creepy mand gående. Han kommer tættere og tættere på og lige en anelse for tæt på. Jeg prøver at fjerne mig, men kan ikke komme længere væk da der er en pæl i vejen. Toget ankommer heldigvis og da vi skal gå ind i toget venter han på at jeg går først ind. Da jeg går ind, følger han mig lige i røven. Jeg sætter mig ind på et af sæderne og kan se han vil sætte sig ved siden af, så jeg skynder mig at sætte min taske der. Han nikker til mig, som i “jeg ser dig” agtigt. Han sætter sig så på sædet ved siden af, på den anden side af mellemgangen.

Han bliver ved med at sidde og glo på mig. Han begynder at røre ved sig selv, uden på sin bukser og jeg tænker fuck nej, det her sker ikke. Han tager så sin rygsæk og sætter den så “man ikke kan se”, men jeg kunne satme se. Han hiver sin villy frem (også kaldet penis) og begynder så at røre ved sig selv, mens hans stadig bliver ved med at glo på mig. Sindssygt ubehageligt.. Jeg tager mod til mig for at skynde mig at forlade sædet, jeg smider mine ting på et sæde og spørger nogen om de lige kan holde øje med dem for mig –  det sagde de heldigvis ja til. Jeg finder en togkontrollør, og fortæller ham om situation. Han tager mig med ovenpå (dobbeltdækkertog) hvor vi kan snakke. Han tilkalder politiet og de åbner ikke dørene før politiet er ankommet. 

Da politiet ankommer, sender dig mig ud af toget først. Så sendte de de andre rejsende ud og tager manden ud af toget. Han bliver tjekket godt og grundigt, sat i håndjern og smidt bag en politibil.

Jeg snakker med politiet, fortæller dem hele situationen 3 gange, og det hele skrives ned – han sidder og venter i bilen. De tager heldigvis tingene meget seriøst her, når det handler om kvinder, så min “statement” er nok og de smider ham direkte i brummen..

Da vi endelig er færdige giver de mig et “casenummer”, så jeg kan følge op på sagen og de vil evt. ringe til mig igen imorgen. Der kom to andre betjente og kørte mig hjem – jeg var stadig 40 minutter væk hjemmefra.

What a fucking day – jeg har aldrig i mit liv prøvet at sidde i en politibil, nu det gjort i USA.

Jeg har aldrig i mit liv oplevet at blive antastet så sindssygt meget, som det sker her. Det for vanvittigt og denne gang var det grænsen. Jeg rystede og var i chok.. Meget kan jeg klare, men det her påvirkede mig sgu.

Klokken er lige nu 04:04 og jeg er endelig på vej i seng..

Xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Én dag alene i LA - derfor skal du aldrig gå alene!