10. Skynd dig væk - når og hvis du kan

5 ting du ikke vidste om mig

Shhh… Ført og fremmest, så vidste i vidst ikke at jeg havde sådan en “sjov” tatovering på min finger. Den fik jeg lavet da jeg var 18, så den har sættet der længe..

  1. Jeg kan ikke være i mig selv hvis billeder hænger skævt, stikkontakter er “tændte” uden at blive brugt eller hvis lydniveauet ikke står på et lige tal.
    .
  2. Jeg er ufatteligt dårlig til at tage imod komplimenter. Jeg elsker at få dem, men ved ikke hvordan jeg skal tage imod dem. Hvis nogen komplimenterer mig, undgår jeg det ofte eller kigger i jorden og siger “tak”, ret flovt. Jeg bliver så generet, men det er så også det eneste tidspunkt man kan gøre mig genert..
    .
  3. Jeg har til tider et ret voldsomt temperament. Jo ældre jeg er blevet, jo bedre er jeg blevet til at kontrollerer det. Det sker oftest i trafikken, hvis jeg er meget presset eller ved dumme spørgsmål. Ret tarveligt, i know.
    .
  4. Jeg har danset i 11 år – blev tvunget til at stoppe i en alder af 16 år (kom til at prøve igen da jeg var 18), da vi pludselig fandt ud af at jeg havde medfødt hoftedysplasi og for små hofteskåle. Det har krævet en masse ture ind og ud af sygehuse, en lang sygemelding mm.
    .
  5. Jeg er altid ærlig! Siger tingene som de er, også selvom det måske ikke er det du vil høre, men det er selvfølgelig stadig kærligt ment 😉 
    Derudover forventer jeg også at folk er ærlige over for mig.
    Jeg er af den overbevisning at man altid kommer længst med ærlighed.
Xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10. Skynd dig væk - når og hvis du kan