Her bor jeg nu!

Én søndag i New York City!

 

Carrie Bradshaw’s neighbor. (Man måtte ikke sidde på trappen ved Carrie)

Jeg har været så heldig at finde mig en svensk flicka, som ville med en tur til New York i søndags.

Jeg har været mega ivrig efter at komme afsted efter at have følt mig ret låst fast i lille Mahwah de sidste 19 dage.. (Var måske dumt at kalde den lille da der bor 26.581 i byen og i lille Gislev i lille Danmark, hvor jeg kommer fra, bor der kun 1.286 mennesker).. I hvert fald virker byen lille, for der er ikke særlig meget at lave og jeg syntes at alle veje fører det samme sted hen!

Enough about that…

New York!

Man får hurtigt et had/kærlighedsforhold til byen. På den ene side er den super lækker, folk er rare og jeg er virkelig forelsket i byen, men på den anden side så er der virkelig nogle steder hvor man tænker “hvad fanden er det her?”.. Der lugter dårligt af 4679 forskellige lugte, folk er ubehagelige og man har bare lyst til at løbe sin vej.

Mødte en tyk, gammel makker – han ville vide hvad mit navn var.. Jeg gik i panik og sagde “det kan jeg ikke huske”..  “når det er med den på..” Han rakte sin hånd ind i sin jakkelomme og spurgte så  “hvad er dit nummer?” Jeg svarede “du får ikke mit nummer…” Så kom den “why, why?… Do you wanna be my girl?”.. Han kunne enten har klasket mig én, blevet mere ubehagelig, eller også så var vi heldige at han stoppede. Vi var heldige!

Vi valgte at tage på vores egen hjemmelavet “film sightseeing”, men fordi byen er så mega stor, så når man altså ikke at se så vanvittigt meget på én dag desværre + jeg glemte at bruge mit GoPro.. Det startede først til frost, altså EFTER vi havde været ved Carrie Bradshaw’s lejlighed og Friends’.

Fra Central Park

Yellow cab

NYC fra togstationen i Secaucus, New Jersey

Central Park

Friends Apartment Building

Empire State Building fra Refinery Rooftop

 

Derudover er det helt korrekt at det er byen der aldrig sover og en virkelig stressende by. Alle bevæger sig super hurtigt og dem der ikke gør, ryger i farten.

Vi endte selvfølgelig også med at tage det forkerte tog hjem (vi skal skifte tog), da de havde skrev den forkerte perron på. Den togtur der skulle have taget 1 time og 20 minutter sammenlagt, endte med at tage cirka 3 timer… Jeg fik gået 15 km. den dag, brugte 8 timer i New York, fik set “2 nye ting” der var på min liste.. Det føltes som om jeg har fået sindssygt meget ud af dagen og så alligevel ikke. Må se om jeg tager afsted igen næste weekend 😉

Xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her bor jeg nu!