Hvis jeg kunne se ud i fremtiden, ville jeg se…

Her bor jeg nu!

Som i nok ved, er jeg jo flyttet til New Jersey for en stund. Jeg bor ved en rigtig sød familie og det virker til at jeg har været ret heldig.

Inden jeg ankom spurgte de hvad min yndlingsfarve var – det resulterede så i at hele mit værelse er babypink :-D.. hihi..

Det er mange år siden jeg har haft en enkeltseng, faktisk så lang tid siden at jeg slet ikke kan huske at jeg har haft en.. Det har jeg så nu, men har har en idé om at den er en lille smule bredere end normalt.

Derudover har jeg da også fået plads til lidt billeder af mine kære (bare rolig, familien pryder min computerskærm og snøftede også lidt da jeg pakkede mine billeder ud og der ikke var noget billede af hele familien. Tænker at de kommer og besøger mig og så kan vi sammen skabe nogle minder og billeder)..

Jeg har fået et rigtig fint sminkebord, hvilket jeg aldrig før har haft. Til gengæld savner jeg mit kæmpe spejl! Det her er det eneste jeg har – også på mit badeværelse… Herrer øv, men sådan er det.

Der er heldigvis én ting der minder mig rigtig meget om “hjem” og det er når der tændes op i bålstedet udenfor. Jeg ser utroligt meget frem til når vejret stopper med at skifte så meget (hopper fra 2 grader til 20 grader pt.) og det bare bliver sommer og bålsæson! + så har vi adgang til naboens pool (på billedet er den stadig pakket ind).

 

Noget helt anderledes er naturen, bygningerne, vinduerne, husene, togstationen, togene mm. Stort set alt er anderledes og så går alting op af bakke. Det sgu lige meget hvad jeg gør, så går det opad! Det er til gengæld ret god træning.

Egern lige ude foran mit vindue en morgen.

Ret tydeligt at se vejrforskellen på disse billeder.

Den vej jeg bor på.

Dette var kort og hurtigt – hvis der er noget andet I vil se, så smid gerne en kommentar.

Xoxo

 

2 kommentarer

  • Heidi

    Hvor er det vildt, Naja! Jeg har stor respekt for dit mod og din rejse- og oplevelseslyst, og jeg følger troligt med dig 🙂 Jeg er ret nysgerrig på dine planer og drømme for din tur, og de mennesker du møder og befriender på vejen – måske er der materiale i min nysgerrighed 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • NajaElise

      Tusind tak. Det er der helt sikkert. Jeg har en masse drømme for denne tur, som jeg håber kommer til virkelighed. Jeg vil lige gå i tænkeboks med resten. Igen, tusind tak!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis jeg kunne se ud i fremtiden, ville jeg se…