5 ting der vil hjælpe dig med at “Embrace your flaws”

NYC – World Pride 2019

NYC PRIDE – Ses tydeligt her 😉

Nu det jo godt nok en månedstid siden at der var pride, men jeg er stadig høj på oplevelsen og så er jeg en lille smule langsom til at få delt det med jer. Al den kærlighed det gav og hvordan der bare var “plads til alle”, selvom man nærmest trampede på hinanden, var en oplevelse og følelse jeg aldrig har haft før.

Når jeg er til koncerter, i byen etc, så er der den velkendte “albue-dans” og skub og diverse ting og sager for at få plads. Her, til World Pride Parade – var der, undskyld, undskyld, det jeg ked af, det okay, der plads til alle etc. etc.” Det var ret fantastisk.

Jeg er rigtig glad for at jeg fik dette til at lykkes for mig og at jeg kom afsted. Det var en gratis oplevelse, og det var en del af det at bo i New York. Jeg prøver så vidt muligt at få set og oplevet nogle af de ting man ikke oplever når man bare tager på ferie. Jeg gør hvad jeg kan, for at blive en true New Yorkerdet ved jeg godt jeg aldrig bliver, men alligevel.. Det gør oplevelsen en lille smule bedre.

New York Gay Pride er et event, der foregår hvert år, men i år var lidt mere speciel fordi de var værter for World Pride – som Danmark bliver i 2021!!! – Det siges at der i år var mere end 4 millioner mødt op for at se paraden, som jeg var, hvilket jeg tror er meget rigtig. Der var rigtig, rigtig mange mennesker og det var lige meget hvor du gik og hvis du forlod parade området, skulle du gå langt for at få noget space.

Jeg har vedhæftet en lille video der viser lidt om hvordan det var og hvor mange mennesker der var. Det bliver aldrig som at være der selv, videoen varer 6 minutter og vi var der fra 12:00-22:00, så det er kortet meget ned.

Xoxo

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting der vil hjælpe dig med at “Embrace your flaws”