The girl next door

Fjoller din fyr rundt med andre piger?

Dette er et emne, som jeg har snakket en del med min veninde om. Vi kaldte det dog “alt for mange shady people”. Vi oplever at der er fyre der kontakter os, skriver frække ting og gerne vil mødes – alt imens de har en kæreste siddende ved siden af, hjemme i lejligheden eller ude at rejse.

Jeg siger ikke det kun er fyre der gør dette, der er garanteret også piger/kvinder der gør det – jeg kender bare ikke nogen.

Jeg havde selv en kæreste der kunne ligge i ske med mig, mens han skrev med en anden pige bag min ryg, om hvad han ville gøre ved og med hende når de engang sås, hvad han fantaseret om. Han kunne “gå på toilet” og mens jeg troede han var ude og lave #2, sendte han billeder (de såkaldte D…P..’S). Jeg var blind og han var dygtig.

Lige nu, modtager både jeg og mine veninder beskeder fra fyre som altså har en kæreste. Hvis vi svarer “er disse billeder ikke for kæresten?” eller “den information tror jeg kun du skal dele med din kæreste”, ja så det enten “når ja,” eller “det kunne da være meget sjovt” de svarer.. Eller de helt klassiske “Jeg går snart fra hende…”, “det går ikke så godt derhjemme”, “jeg syntes hun er kedelig”, etc.

Vi har også alle prøvet at behovet nogen gange bliver så stort for at vide hvem de skriver med, at vi altså spørger det gode gamle spørgsmål “skat, hvem skriver du med?” Det kan, hvis man er heldig, blive til en god snak, men også til et aggressivt svar, fordi at kæresten mener, at man snager.. – Hvordan takler man den? Han kan skjule en hel masse, eller i virkeligheden ikke skjule noget som helst, og er træt af du ikke stoler nok på ham.

Jeg mener at man skal være bekymret hvis han svarer aggressivt igen når man spørger ham om simple ting i forholdet, han ikke giver dig nok opmærksomhed, han ikke respekterer dig eller dine grænser, han ignorerer dine behov eller hvis han har en masse hemmeligheder for dig..

Så igen – Waaaayyy too many shady people in the world!!

Er det noget du har oplevet eller kender nogen der har oplevet??

Hvordan f….. undgår man det?!

Xoxo

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The girl next door