Jeg er jaloux - alle andre har det godt

Jeg føler mig som en hjemløs i et fængsel

Jeg skrev tidligere et indlæg om hvordan jeg pludselig skulle flytte familie. Alting ville blive bedre, jeg skulle flytte til Long Island – større hus, lækker pool, tæt ved vandet, lykkelig familie mm.

Alt dette fik jeg også, men… jeg bor i en kælder, hvilket kunne være helt perfekt. Jeg kan komme hjem klokken bæ uden nogen hører det. I den kælder, har jeg eget badeværelse – LÆKKERT!

Kan jeg bruge det badeværelse? – NEJ! Fortalte de mig det? NEJ! Er mit værelse oversvømmet? JA! Er min kuffert og alt min tøj vådt? JA! 

Min første dag her, var i mandags. Efter 2,5 time med en Uber chauffør, ankom jeg kl. cirka 19:30 jeg i et stort hus, 3 børn, en bedstemor og en mor og far. De virkede alle rigtig glade og jeg var rigtig glad for endelig at være her.

Moderen viser mig ned i kælderen til mit værelse. Her er der plottet to vægge op, for at skabe et rum. Jeg træder ind i rummet og her er der en høj “drømmeseng”, som vi kender dem, altså knirkende og ikke ret rar at ligge på. Badeværelset er “muggent” og fugtigt, og diverse fuger er gået fra hinanden, hvis man kan sige det.

Jeg vågnet pt hver nat, fordi sengen larmer og hele min krop gør ondt.

Vinduerne er på størrelse med en stor tallerken – altså ikke i stand til at komme ud af, hvis ildebrand skulle opstå.

Væggene er ved at gå fra hinanden, fordi der er skabt fugt.

Jeg har brugt toilettet, som alle nu gør, både stort og småt. De fortalte mig at jeg ikke kun smide “lady things” i toilettet- fint med mig, det gør jeg alligevel aldrig. Jeg syntes, allerede mandag, at min dyne føltes fugtig i det, men jeg tænkte den nok bare var koldt – dette fortsatte.

I morges, da jeg vil åbne vinduet, fordi jeg syntes der er en klam fugtig atmosfære i rummet, træder jeg i noget vådt. Noget RIGTIG VÅDT! Det viser sig så at jeg ikke kan bruge toilettet OVERHOVEDET! Min kuffert, alt mit tøj er gennemblødt.

Jeg fortæller familien om det, hvortil de svarer “ja vi kan desværre ikke gøre noget ved det, det sker nogen gange. Du skal nok bare slet ikke bruge toilettet så, medmindre du kan tisse uden at tørre dig”..

AAAARGH! OG MENS JEG SIDDER OG SKRIVER DET HER, KRAVLER DER KRAFTEDME EN MYRE PÅ STØRRELSE MED EN GRÆSHOPPE, PÅ MIN ARM!

MEN, MEN MEN… 3 UGER. OM 3 UGER SKAL DE RENOVERE HELE HYTTEN. INKLUSIV KÆLDEREN!!! YES! Det kommer til at tage 5 måneder – dvs, vi flytter ud i 3 måneder og kommer til at bo i byggeprojekt i 2 måneder – til den tid har jeg været her i 8 måneder..

Jeg glæder mig satme som et lille barn, men jeg kan ikke lade være med at undre mig over, at de piger der har boet her før mig, har levet sådan her. Jeg syntes faktisk ikke det er i orden. Der kommer en konsulent ud, hver gang der flytter en ny ind, og de godkender altså de her forhold for os tøser. Det er jo muligt at blive syg af at sove i det her, og det gør jo så også at jeg ikke kan passe mit arbejde.

Peace out, ha’ en dejlig dag. Jeg må finde noget godt, i hver en dårlig situation. Her siger jeg “så har jeg også prøvet det”+ der er da flotte træer her og haven er skøn.. 

Xoxo

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er jaloux - alle andre har det godt