1. Skynd dig væk - når og hvis du kan

2. Skynd dig væk – når og hvis du kan

 

 

Vennerne

Han begyndte pludselig at snakke meget grimt om min omgangskreds. At jeg ikke kunne stole på dem og at de var enormt dårlige venner. Jeg tænkte meget over hvordan han kunne syntes det, da de for mig var de bedste.

Jeg anbefalede ham at begynde at spille fodbold på samme hold som min bror og mine kammerater. Desværre stoppede min bror ret hurtigt, men fik ligesom hjulpet ham til ved at han var den eneste han kendte. Dette resulterede i at han blev gode venner med mine kammerater og pludselig var de ikke dårlige venner alligevel. No shit. Men jeg var glad, nu kunne jeg ses med dem uden problemer og vi kunne fælles bruge vores tid sammen med mine kammerater. Nu var det kun mine veninder han ikke kunne lide, men det kunne jeg godt leve med, for andre gange kunne han så godt lide dem. Når vi var sammen med dem, ville man aldrig tænke at han var sammen med mennesker han ikke brød sig om. Han charmerede dem og var god til at vinde sine omgivelser, så de elskede ham jo også og ærligt, så syntes de han var den sjoveste i verden.

Hvad jeg så skulle høre på når vi så gik derfra var – ”Hun er da forfærdelig,” ”hende kommer du ikke til at kunne stole på,” ”hvor er hun grim,”.. Han var verdensmester i at bagtale folk og stadig være ”bedste venner”. Han troede jo selv på at alle var vilde med ham, og det var jo også rigtigt. Det gav ham bare en masse næring.

Jeg havde til gengæld 2 veninder, som havde læst ham. Ikke at det var så slemt som det var, men der var i hvert fald et eller andet.

Jeg havde fortalt den ene af dem, omkring hvordan han havde skrevet med andre piger. Heldigvis troede hun på mig og var der rigtig meget for mig. Men desværre havde hun svært ved at tie stille og fik det sagt højt. Det resulterede selvfølgelig i at ’han’ og ’hende’ havde deres problemer i lang tid. Jeg ved ikke hvordan, men efter et par måneder var de ufatteligt gode venner og ”alle var glade”. Alligevel har jeg forsat kunne snakke med hende om ”de mindre problemer” i forholdet, altid undgået de større. Jeg har aldrig forstået det, og så alligevel. Han har igen charmeret sig ind og sørget for at blive gode venner med de tætteste – tror jeg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. Skynd dig væk - når og hvis du kan