Jeg har mødt en blotter - velkommen "hjem"

Jeg er ude af vaskekælderen!

Jeg har sgu et skab – så kun mine sko er at finde på jorden nu!

Hi friends!

Som nogen af jeg allerede ved – så har jeg boet i en knap så beboelig vaskekælder. Det kan i læse mere op her: https://najalauritsen.bloggersdelight.dk/2019/06/opdate-bor-i-vaskekaelder/

I dag, her til aften, blev jeg endelig rykket op ovenpå!

Jeg sagde i mandags, dagen efter vi alle var kommet hjem fra ferie, at nok var nok. Efter jeg fandt ud af at vi ikke rykker tilbage til det andet hus i denne månede, som er ved at blive renoveret og som jeg først blev lovet, så var det simpelthen på tide at stå på mål for mig selv og rent faktisk gøre noget for mig selv og mit helbred!

Jeg tog fat i hende mandag aften – super nervøs for hvordan de ville reagere og sagde “det er vigtigt for mig at du ved at jeg rigtig godt kan lide dig og jeg kan rigtig godt lide jeres børn, men jeg kan simpelthen ikke bo i denne her kælder mere” – så var det sagt og så måtte det bære eller briste. Jeg kunne tydeligt se at det var dårlig timing for hende, men nu var det på tide at tænke på “mig”.. Jeg har været ved lægen, rummet har gjort mig syg og jeg kan ikke trække vejret ordenligt – det ikke sundt + der er heller ingen mulighed er for udluftning.

Jeg fik det sagt og hun mente ikke der var nogen løsning, så jeg sagde det som det var, at så blev jeg altså nødt til at flytte. Hun tog fat i hendes mand og de fik snakket om det. Et par timer efter kl. 21:45 skriver hun til mig og spørg om jeg ikke lige kan komme ovenpå – jo of course.. Ret nervøs går jeg op ovenpå, og hun fortæller mig at de har valgt at de selv vil rykke nedenunder og bo der de næste “nu 4 måneder?!?!!”. YEEES! Så kan de også se hvordan det er at leve dernede.

Så det tog lige én ekstra uge, da det nu er mandag igen (tirsdag ved jer), men nu er jeg rykket ovenpå.. Det her – det bliver sjovt. Det bliver sjovt at se hvordan de reagerer på kælderen. Han rev gelænderet af trappen for at få deres seng derned og brokker sig allerede over hvor meget vand fugtighedsrenseren samler.. – hvilket jeg har brokket mig over siden start og altså fortalt dem det ikke var sundt, men det var bare mig der var “for sensitiv” ..

Jeg er super glad for at jeg nu er rykket ovenpå og at jeg ikke behøver at forlade familien og børnene og starte forfra igen – og så er jeg ovenud lykkelig for at jeg nu har et skab og aircondition!

Xoxo

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har mødt en blotter - velkommen "hjem"