Se indad...

ONE TREE HILL!

So, to all you fans out there! Jeg har været så heldig at jeg har været på en lille roadtrip til North Carolina og så videre til South Carolina. Det var med blod, sved og tårer da vi endelig nåede fri. Vores roadtrip var lang, cirka 12 timers køretur. Efter at have kørt 8 timer, valgte vi at finde et sted at sove – vi havde bare ikke gennemtænkt at det var “spring break” så stort set alt var fuldt booket, men meget mere om hvor beskidt og dumt det var, i videoen der kommer snart..

Vi havde besluttet os for at vi ville se alle de “berømte steder” i serien.. I får dem i præcis den rækkefølge vi gjorde det i. Jeg lavede en “rejse-guide” ud fra hvor tingene lå, så vi sparede så meget tid som muligt, da vi var ret begrænset på tiden. Vi nåede at se alt dette på 2 dage, vi glemte så at spise og sove, men det var det hele værd. Alt kan lade sige gøre.

Et godt råd: Hvis du/I vælger at tage til Wilmington, North Carolina – så lad være med at bo i “udkanten”. Folk er ikke så flinke på gaden der, dytter, råber og siger knap så lækre ting… BUT! Selve “Downtown Wilmington” er fantastisk og jeg ville elske at komme tilbage.
Jeg håber at i kan bruge dette til en lille guide, hvis i selv får lyst til at tage afsted en dag.

  1. Nathan & Haleys lejlighed

    Vi fandt ud af at vi boede ret tæt på lejligheden og Keiths Body Shop, dog i hver sin retning, men vi besluttede os for at få gang i stængerne efter at havde siddet i en bil i 8+4 timer. Det er ikke meget man ser til det udvendige af deres lejlighed i serien, men her er den altså.

  2. Keith Scott’s body shop

    19 Covil Avenue.. Super mega skuffet. Intet ligner sig selv mere og alt er malet om – dog er portene det samme og det store træ er der stadig.

    Prøver selfølgelig at ramme den basketkurv der engang var der.

  3. Dan & Deb’s hus

    1621 Country Club Road.. Inde i den “cirkel”, har man set Nathan træne basket og være uvenner med sin far – utallige gange..
    Desværre havde vi ikke muligheden for at gå derind.

  4. The Record Store

    Det er hvad der er tilbage af denne.. Peyton har brugt ret meget tid her mm.

  5. Lucas Scott’s hus

    1829 Wrightsville Avenue. Det her havde jeg optur over. Forstår ikke selv hvorfor, men der var bare et eller andet over det. Mange af de “dybere” scener, er blevet filmet her.

  6. Peyton’s hus

    Jeg håber at vi alle kan huske denne scene. Peyton og Brooke er i hvert fald meget uvenner og Brooke vælger at kaste med æg.
    Det er grønnere omkring huset i dag, end det var dengang.

    1901 Chestnut Street.. Lille service meddelse, så er Haleys forældres hus, lige ved siden af – de er bare ikke naboer i serien 😉

  7. The Dixie Grill – Sams yndlings sted

    Ville i har sukker i min vand.. Sidder også på den forkerte side.. Iiijh, men ellers var det rigtig nok!

  8. Karen’s Café – selvom der ikke er meget tilbage

    Det var også skuffende, men man er selfølgelig også nødt til at tænke at det altså er mange år siden nu, at serien stoppede.

  9. Tree Hill High

    Vi rendte rundt her i evigheder, spildte tiden og blev mere og mere sure. Vi ledte efter Whitey Durhams field house, men det var simpelthen umuligt. Da vi tog tilbage dagen efter fandt jeg endelig EN artikel angående at de havde renoveret og fjernet dette.. Herre øv.

  10. TRIC – All time favorite

    1121 South Front Street.

    Jeg syntes selv at vi var mega badass her. Vi blev nødt til at kravle over et hegn ved en livsfarlig trappe, da der var “ingen adgang”, men hvem vil ikke se TRIC skiltet og nu er det jo bare en lager bygning..

  11. “The Bridge” – Broen fra introen

    Her var vi ufatteligt længe! Vi ville have taget billeder ved solnedgang, så det passede med introen i OTH, men folk fortalte os at det var et sketchy område, så man skulle helst ikke bevæge sig rundt i det område overhovedet.

  12. Haley og Nathan’s bænk

    Along the Riverwalk.. I serien fjernede de baggrunden, så det selvfølgelig så lidt bedre ud når de filmede. Det er her Nathan sagde den berømte replik “Don’t say I never gave you anything” og gav hende perlearmbåndet.

  13. Nathan’s vindue – hvor han bliver smidt ud.

    Det her han bliver skadet og ender i kørestol, efter et slagsmål på en bar.
    Der er ingen bar i virkeligheden, og vinduet en dør nu.

    23 North Front St.

  14. Brookes job som “krabbe”

    Vi fandt faktisk det her sted, ved et uheld. Vi troede det var her de filmede Karens café rooftop, men det vidste sig at være noget helt andet. Jeg tror at hvis man går en tur i Wilmington Downtown, kan hver butik og café fortælle om hvad der blev optaget der, hvis bare man spørger.

  15. Blue Post Billiards – Brooke & Lucas’ date

    Brooke og Lucas’ første date var her. Episode 9 season 1. Der er vidst også her efter, at de får deres tatovering.

  16. Brooke Davis’ hus

    2314 Tattersalls Dr. “The Girl Behind The Red Door”.. Dette skuffede heller ikke! Vi blev ved med at stå ude foran og tage billeder, men det gav mig ikke det samme, så vi valgte at banke på og så snart damen åbnede døren sagde hun “you can take pictures on the porch” and I was like “how did you know?!” Det sker åbenbart stadig rigtig tit for dem, men hun fortalte at de boede der og var igang med at bygge, samtidig med at de filmede.

  17. Riverwalk (gjorde vi mere end én gang)

    Her er One Tree Hill, Dawson’s Creek mm. filmet. Det er en rigtig hyggelig tur at gå, langs “riverwalk”.

  18. Hjørnet hvor Keith & Lucas kørte galt

    Lucas og Keith kommer fra venstre side, bilen der rammer dem kommer fra modsatte side og rammer da Keith kører overfor rødt og vil dreje til venstre. Det er her Dan kommer dem til undsætning da han ser det hele og kører Keith og Lucas på skadestuen.

  19. River court

    USS North Carolina Battleship. Den er jo desværre revet ned! Men det var her Lucas rendte og spillede en masse basket, spillede mod Nathan og her Keith tog Whitey med hen, for at vise ham Lucas.

     

    Vi prøvede. Vi havde hverken samme lys eller samme bil, men placeringen gik da meget godt 🙂

  20. Dan Scott’s beach house

    Det her sted er vanskeligt at finde! Ikke mange har skrevet om det eller besøgt det. Det ligger også ude for Wilmington så det kræver en lidt længere køretur.

     

    Vi var begge mega trætte og havde en tidsplan vi også skulle nå. Vi snakkede om at skippe dette, men hvor er jeg glad for vi ikke gjorde det. Det var turen værd!

Video er oppe!

Xoxo

 

 

 

4 kommentarer

  • This is a very good tip especially to those fresh to the blogosphere.
    Simple but very accurate info… Appreciate your sharing this one.

    A must read article!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Excellent site you have here.. It’s hard to find excellent writing like
    yours nowadays. I really appreciate people like you! Take care!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • That is really attention-grabbing, You’re an overly professional blogger.

    I have joined your rss feed and stay up for in the hunt for more of your great
    post. Additionally, I’ve shared your website in my social
    networks

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • It’s actually a great and useful piece of info. I am satisfied that you simply shared this useful
    info with us. Please keep us informed like this. Thank you
    for sharing.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se indad...