Fanget i USA

Ny kæreste?

Min kære veninde spurgte mig om mine tanker om at få en ny kæreste en dag.. Jeg svarede hende, at det kunne jeg jo skrive en hel bog om. Jeg ved godt hvor kliche agtigt det er at sige “jeg er færdig med fyre!”, men sådan har jeg det lige nu. Selfølgelig drømmer jeg stadig om den fantastisk familie, børn, mand, bil, hus, lykkeligt forelsket, men jeg har også sværere ved at tro på at det findes for mig. Ikke alle er sat i verden med det formål, måske skal jeg noget andet. Måske skal jeg bare være hende der er her, for at gøre de andre glade og hjælpe folk videre.

Jeg har altid de bedste råd og den bedste skulder at græde ud ved. Min dør står altid åben, hvis mine nærmeste har det mindste problem. Har du brug for at snakke? Du ringer bare – også selvom der er 6 timers forskel og jeg ikke er stået op endnu.

Jeg har været for god. Jeg har altid troet på det bedste i alle mennesker, og det har bidt mig i rø… Jeg er blevet snydt og bedraget – mere end én gang. Sidste gang, troede jeg at jeg havde fundet ham. Han var bare falsk. Han eksisterede ikke. Det er hårdt at tænke på at man mister sin bedste ven, men at ens bedste ven aldrig har eksisteret. Det er svært at se, når jeg læser om andre der har prøvet noget lignede, hvor mange vi egentlig er. Vil jeg finde alle de falske/syge/dem der skal have hjælp, eller kan jeg finde en der ligner min far? Man siger jo, at en pige altid finder en som sin far.. Det har jeg altså ikke endnu. Kommer jeg til det? Hvem ved.

Jeg fylder 23 om lidt, så som de fleste siger “du jo stadig ung”.. True, men det bliver jeg jo ikke ved med at være og jeg har sgu svært ved at stole på mænd, der ikke er fra min familie.

Jeg har haft en god opvækst. Jeg har haft gode odds. Mine forældre er stadig lykkeligt gift og jeg har verdens bedste brødre. Vi er vokset op sammen og de er mine aller bedste venner. De er den ægte vare.

Jeg drømmer om en familien. Min egen lille familie, hvor vi er lykkelige, vi rejser sammen, vi oplever sammen, vi udvikler os sammen. Jeg håber det venter på mig, et eller andet sted derude.

Lige nu, nyder jeg bare livet. Jeg får oplevet alt det jeg altid har ville, uden at der sidder en træls kæreste derhjemme og venter. Jeg har det godt, bare rolig. Jeg har det bedre, end jeg nogensinde har haft. Det er endelig min tur til at være heldig. Tak..

Xoxo

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fanget i USA