Ankommet til the US!

DROP FÆLLESØKONOMI!

Jeg har et godt råd – et rigtig godt råd.

Lad for søren være med at få fælles økonomi før i er blevet gift. Jeg havde troubles med det da jeg var i et forhold, troubles og gæld efter forholdet og selv den dag i dag, 11 måneder efter, diskuterer jeg frem og tilbage med min fagforening fordi de bliver ved med at trække for meget og her finder vi så til sidst, efter 1,5 måned snak frem og tilbage, ud af at mine søde kære bankmand har kommet til at bytte rundt på min ekskærestes og min aftale ved fagforeningen, da han delte vores budgetter op. Det vil sige at jeg betaler for hans og han betaler for min, så han har de sidste 2 måneder fået det billigere – lucky him.

Så var der jo også lige det med bilen – han kunne ikke overtage vores fælles bil, så det måtte jeg gøre. Udover det skulle der repareres nogle skrammer på den, som han havde lavet. Jeg overtog hele gælden, bilen og hvad der nu var og kom af ekstra ting og sager på den. Jeg steg i forsikring fordi han havde lavet en skade på den, mens den var registreret i mit navn.

Man kan heller ikke bare lige købe sig selv en lille gave, for pludselig er der ikke nogen penge, og man er ikke helt klar over hvor de penge er forsvundet hen, udover at man ikke selv har brugt dem.

Ens dankort bliver på mystisk vis pludselig brugt til onlinehandlen, og man ved ikke til hvad – kun at man ikke selv har gjort det.

Man kommer op og diskuterer og får at vide at det er ens skyld man ingen penge har tilbage resten af måneden, men egentlig har man slet ingen penge brugt og er vildt forvirret.

Hvis modparten har gæld og du er så flink at hjælpe med at betale den, så skal du stadig ikke forvente at din SU-gæld fra flere år tilbage forsvinder lige foreløbigt, eller får hjælp – den må du klare selv du!

Hvis modparter prøver at skjule noget og siger “jeg får penge imorgen, lad os tag på McDonalds”, så ved du heldigvis at det er løgn da du altid har styr på hvilke datoer pengene kommer ind og at McD nok er en dårlig idé den aften. Hvis modparten bliver sur og ter sig tarveligt, så er det endnu et bevis på at det var løgn og at vedkommende altså bare rigtig gerne ville på McDonalds.

Derudover, så håber jeg at i både kan se seriøsiteten og humoren i dette. Have en rigtig god dag.

Xoxo

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ankommet til the US!