12. Skynd dig væk - når og hvis du kan

Be your own boss

Being your own boss is great – you get to choose!

Hvad vil det sige?

Jo, for mig har det været vigtigt – at give slip på hvad andre tænker og ikke at lade andre bestemme hvad jeg skal og ikke skal. Bestem selv!

Jeg ønsker at flere og flere giver slip på at lade andre tage valget for dig. 

Jo mere man hviler i sig selv, jo nemmere er det også at bestemme selv og stoppe med at tænke på hvad andre tænker. Personlige udvikling er helt sikkert et af nøgleordene.

Den “reward” man ligesom får, tilfredsstillelsen ved at give slip på at lade andre bestemme over dig, er guld værd. Da jeg kom ud af mit forhold (læs: skynd dig væk del 1), var det største skridt og det bedste jeg har fået ud af det, at lære at jeg ikke skal lade nogen som helst bestemme over mig. Jeg kan og vil selv, og klarer mig egentlig bedre end nogensinde. Man får en helt særlig energi og motivation til at fortsætte, udvikle sig som menneske, prøve nye ting – og gøre det helt selv.

Jeg kan bruge det i alle udfordringer i livet og jeg lærer og oplever kun hvis jeg gør tingene uden at tænke på hvad andre tænker. Man komme til at gå i stå hvis man, hver gang man skal prøve noget nyt eller gøre noget anderledes end man er vant til, skal stoppe op og tænke “hvad mon de tænker? Hvad mon h*n tænker? Hvad mon andre ville gøre?”. Stop det, og lad din egen mavefornemmelse og nysgerrighed tage skridtet for dig. Pas på dig selv, gør dig selv glad. Hvis du har lyst til at spise en stor og saftig burger uden at have dårlig samvittighed bagefter, så gør det! Hvis du derimod får dårlig samvittighed, så gør noget ved det! Der er ingen andre end dig til dette.

Læs bøger der inspirerer dig, find folk på de sociale medier der inspirerer dig eller motiverer dig og stop med at følg de tøser/mænd hvor du tænker “Uh, jeg ville ønske jeg så ud som hende, eller jeg ville ønsker jeg havde ligeså store muskler som ham”. Det skaber kun dårlig energi og det vil alligevel aldrig været muligt at se ud præcis som vedkommende. Hvis du vil elske dig selv og være din egen boss in life, then do it – kom ud af din comfort zone. Vågn op hver dag og vær klar på at udfordre dig selv. Bliv den bedste version af dig selv på alle punkter i livet – det vil med 120% gøre dig stærkere som menneske.

lige fra hjertet, sorry – men vi har brug for det.

Xoxo

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12. Skynd dig væk - når og hvis du kan