Det er angstprovokerende.. 

12. Skynd dig væk – når og hvis du kan

I’ve decided never to walk in anyone’s shadow. If I fail, or if I succeed at least I do as I believe.

Han ville absolut ikke aflevere bilen til mig. Han havde den falske kontrakt klar og manglede bare at få mig til at underskrive. Jeg fortalte ham igen at den kontrakt altså ikke var gyldig og at jeg havde været i kontakt både med lånegiver, forsikringen og at forsikringsdamen sagde til mig, at hvis ikke han ville give mig bilen så skaderne kunne blive lavet, skulle jeg ringe til politiet..

Han lovede mig at han ville flytte ud efter festivallen, så lejligheden kunne blive gjort i stand og så var de tre måneder også gået. Den var desværre ikke blevet lejet ud før tid, da lejligheden ikke på noget tidspunkt var fremvisningsvenlig. Vi havde begge modtaget en mail fra udlejer angående de ting der skulle laves på lejligheden. Da han flytter får jeg en besked fra ham hvor der står at han ikke kan magte andet end lidt rengøring og at spartle (der skulle males i alle rum, spartles gøres hovedrent og nu var det jo ham der havde boet der de sidste tre måneder).

Jeg stod af. Hvordan kunne han mene at han ikke rigtig skulle lave noget? Jeg havde ikke boet der i de sidste tre måneder, han havde lavet store pletter på gulvet, han røg inden for, der var møg hamrende beskidt og at vi ville dele efterregningen 50/50.. Det var ikke fair.

Da jeg fortæller ham at jeg ikke syntes at det er fair, får jeg igen at vide hvor dum jeg er og at jeg ikke har stået for “en fucking skid” andet end at flytte mit lort. Han skriver så til mig at han vil gøre lejligheden ren og så måtte jeg selv bestemme om jeg ville bruge min tid på resten og så beholde resten af indskuddet – hvilket der absolut ikke var udsigt til at været noget tilbage af, men hvis vi fik en ekstra regning så mente han vi skulle dele den. Derudover skulle jeg også betale for maling, spartel, lak mm.

Jeg var 120 % sikker på at der ville komme en ekstraregning sådan som der så ud og for at få den så langt ned som muligt gik min familie og jeg igang med den helt store tur med tandbørster, specielle rengøringsmidler og gode råd fra nær og fjern. Jeg formåede altså at få hele mine familie og min rigtig gode veninde, til at hjælpe mig med alt i lejligheden (stort tak). Vi bruger 4 dage på at få den i stand. Ikke 4 dage vi selv vælger, da vi jo pludselig får travlt og han ikke er ude af lejligheden som aftalt.

Det viser sig så at vi er så heldige og har gjort et vanvittigt godt stykke arbejde, så vi rent faktisk får noget af indskuddet tilbage (absolut ikke det hele), og her mener han jo så at han skal have noget af det. Manden havde ikke lavet noget, han kunne ikke “magte det”, hvad får ham til at tro at han pludselig skal have nogle penge af mig? Vi var 8 mand i den lejlighed i 4 dage.

Hvordan kunne jeg blive overrasket? Alt var jo som det plejede at være. Det der var okay for en time siden, er ikke okay om lidt. Det lå/ligger bare så langt væk fra, hvem jeg er som person og derfor blev jeg overrasket hver eneste gang.

 

Jeg opsummerer lige:

– Jeg havde ikke boet i lejligheden i de sidste tre måneder
– Det var ham der havde svinet det hele til
– Han havde lavet pletter på trægulvet, der var trukket ned i træet
– Han havde røget indenfor (vi ved allesammen hvad det gør ved en bolig. Jeg indrømmer jeg også har røget lidt indenfor, men satme gået udenfor når jeg var alene hjemme og flere gange gået udenfor, stået på den anden side af døren og kunne kigge ind, mens han så har tændt en cigaret indenfor. Nytteløst)
– Haft kat, ikke passet den ordenligt og her undlader jeg at nævne andet om det
– Han mener så at jeg skal gøre rent
– Han mener at vi skal dele ekstra regningen hvis vi får en
– Han siger at HVIS der mod forventning skulle komme lidt penge tilbage så kunne jeg bare tage det hele (skal vi gætte på at han her synes han var snu og vældig flink fordi han selv godt var klar over det nok IKKE var tilfældet) – dette fortrød han.

Takket været min familie og min veninde og mellem 4 og 6 timers arbejde fra hver i fire dage. Dvs. Minimum sammenlagt 28 timers arbejde og ja så lige min fars snilde med alt han nu kan, lykkedes det os at gøre den lejlighed pænere end da vi selv flyttede ind og YES! Det var faktisk en kæmpesejr! Jeg vandt fordi jeg har et netværk og NEJ selvfølgelig skulle han da ikke have mere end han allerede havde fået:

– Han slap for let fordi han ikke magtede at gøre rent efter sig
– Han gik med mere end han kom med fordi jeg efterlod møbler af mine og køkkenredskaber så han ikke var på bar bund.
– Han slap for gælden på bilen fordi han ikke kunne låne og ikke havde nogen i sit netværk der kunne hjælpe ham.
– Han fik tre år af mit liv, min families kærlighed og oplevelser med os.
– Han fik en helt ny vennekreds som jeg nu ikke har kontakt til da han er verdens bedste manipulator (jeg ved det, så jeg klandrer dem ikke – ved jo godt hvor “charmerende” han kan være)..

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er angstprovokerende..