Hvorfor vil jeg til USA?

Eneste single i familien, forladt i julen

Jeg er blevet forladt. Forladt i julen. Jeg skal holde jul helt alene. Skal jeg virkelig holde et viskestykke i hånden til jul? Ja… Ja, det skal jeg. For vi kan ikke nå rundt om juletræet i år! Mine brødre har begge kæreste/kone. Den ene er blevet lykkeligt gift og den anden har kæreste og barn. Den ene er taget til USA for at holde jul med hans svigerfamilie, den anden holder jul med hans svigerfamilie i Jylland. Så i år, skal jeg sidde med mor, far, mormor og morfar alene og for f?%’n hvor savner jeg allerede mine brødre! Men jeg kan satme også godt forstå dem. Jeg ville jo også have holdt jul sammen med min kæreste – hvis jeg stadig havde en (hehe)..

“Intet er mere trist end at vågne julemorgen og ikke være et barn” – jeg sgu blevet voksen for hurtigt.

Jeg er bare så familiær, og elsker mine brødre mere end noget andet og især julen betyder rigtig meget for mig. Samtidig tænker jeg også rigtig meget over hvis jeg ikke er her til jul næste år og er ude at rejse, så bliver det 3 gange jul uden dem. But, that’s life.. Jeg kommer nok over det, så snart julen er overstået. Måske vi kan finde på noget andet at lave sammen? idk – vi finder ud af det.

God jul!
Xoxo

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor vil jeg til USA?