Fysisk udfordret - Ruten der ingen ende ville tage

SLUT MED MUNDBIND!

Vi bor nu, i det lille blå hus 💙

 


8. maj – dag 3

I dag har vi gjort rent i det der skal være vores fremtidige lejlighed. Det er et kæmpe stykke arbejde! Jeg tvivler på at dette nogensinde er blevet gjort, og sidst der boede nogen her – var i december.

Men jeg har jo boet i værre (hvis du er i tvivl om hvad jeg snakker om, kan du trykke her) – så det skal nok blive fint!

Derudover har den stået på ren afslapning. Jeg er så øm i hele min krop, efter turen igår.

9. maj – dag 4

I dag har vi kørt vasketøj, til tørretumbling (da tørretumbleren på hotellet desværre er i stykker) – det har vi faktisk gjort alle vores dage i karantæne. Derudover har vi gjort igang rengøring og maling af vores fremtidige hjem, færdigt.

Da vi kom tilbage til hotellet klokken 16, gik vi igang med at samle en skænk udenfor, da vi jo desværre ikke må gøre disse ting indenfor, pga karantæne. Der var den helt store Ikea test for roomies! Vi frøs for første gang, fingre og øre gjorde ondt og begge vores tålmodighed var på prøve – men det gik fint. Så lærte vi lidt om hinanden igen.

10. maj – dag 5

Hold da op en dag. Først skulle vi op og testes klokken 10. Der var cirka 50 mennesker (der plejer at være 15 ish). Der var en der testede, og en der råbte navne op – så det hjalp altså ikke at stå forrest i køen, men man måtte vente på at ens navn blev råbt op. Vi fik at vide at fordi der var så mange, var det altså ikke sikkert at vi kunne få svar på testen i dag – hvilket ikke var så godt da vi skulle møde på job, vores første rigtige arbejdsdag, klokken 14.

Efter test, flyttede vi alle vores ting fra hotelværelset til vores lille nye hus, som vi selv har gået og gjort i stand – vi har tryllet! Vi har simpelthen fået det til at ligne et hjem (her var ikke særlig lækkert og super beskidt.)

Derefter tog vi op for at handle, da vi jo ingen ting havde og det kunne være super rart med lidt morgenmad imorgen tidlig.

Klokken 13:45 gik vi ned på hotellet – de havde gode nyheder til os. For fem minutter siden ringede testcenteret og sagde at vi var coronafri! Derefter gik første arbejdsdag igang.

Vores kære kollega satte os ind i diverse ting, men det var lidt svært lige at lære det hele – da der altså kun var én gæst idag og to i karantæne, som skulle have mad ved døren.

Jeg tog mig af den ene gæst, så jeg stille og roligt kunne lære det – jeg har jo aldrig været “rigtig” tjener.

Imens jeg gjorde det, satte de to andre nogle knagerækker, hylder og et spejl op ude i gangen – her hjælpes vi alle ad med alting – hvilket et super skønt.

Da den éne gæst var gået, hang jeg ud ude i køkkenet og hjalp lidt til med at lave mad.

Da vi fik fri klokken 22, havde vi snakket om at komme ud og få en øl. Pludselig bankede det på døren, og vores kære naboer/kollegaer, kom forbi med en sixpack af Blanc!

De fik set de underværker vi havde gjort med det lille hus og så fik vi nogle gode snakke over en god kold øl.

Klokken cirka 23:45 gik de sidste to – jeg vender mig simpelthen ikke til at det er lyst hele dagen. Tænk sig at sige farvel til nogle gæster på det tidspunkt og det er lyst, som hvis man gik hjem fra byen klokken 5 om morgen i Danmark, en sommerdag 😂

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fysisk udfordret - Ruten der ingen ende ville tage