10 ting jeg skal nå i Danmark i 2020

Færdig som babysitter i New York – corona rammer!

Det onsdag – der er lige nøjagtigt 9 dage til jeg er færdig som babysitter/nanny/Au pair, whatever you wanna call it. Jeg kan absolut ikke vente og alligevel er jeg så emotional lige for tiden! Der er så mange følelser i klemme, når man skal sige farvel til sådan 3 unger, gode venner, ens liv i USA og vende tanken til at flytte hjem igen.

Jeg havde også aftalt med mig selv ikke at nævne noget om corona virussen, men jeg har lige nu læst at Danmark lukker ned i 14 dage. Jeg er ikke nervøs for virussen, har heller ikke været det på noget tidspunkt – jeg skal sgu nok klare mig. Jeg kan ikke vente til min kammerat, Jimmi, kommer om 10 dage og vi skal på roadtrip i USA, men jeg er nervøs for at SAS vælger ikke at flyve ham herned og nu er jeg vildt nervøs for om mine kære ældre familiemedlemmer, klarer den derhjemme..

Corona i New York – Do Not Fear the Bogeyman


I USA er der lige nu 1088 smittet og ud af dem – 31 døde. Ud af de smittede er 400+ i New York (der er 19,5 mio mennesker i New York). Der er 500+ smittet i Danmark og her bor der “kun” 5,8 millioner – så det er et højt tal i forhold til, I see that!

I New York City er 2700 i karantæne lige nu og alligevel er jeg så egoistisk at sige jeg syntes det er bullshit og er ved at græde over at SAS MÅSKE aflyser deres fly og Jimmi ikke kan komme herover. Jeg syntes ikke mit liv skal stå stille pga Corona og jeg syntes at vi har alt for mange der er paniske.. Jeg forstår udmærket godt hvis det er fordi man er syg eller ens nærmeste er og man derved har nemmere ved at blive smittet, men at ribbe alle indkøbscentre for håndsprit, toiletpapir, rengøringsmidler, mad, etc – er ligesom at se en dårlige film hvor “zombierne kommer!”

Jeg kan også sagtens affinde mig med at jeg højst sandsynligt ender i hjemme-karantæne de første 14 dage jeg er hjemme, SÅ LÆNGE JEG STADIG FÅR LOV TIL AT TAGE PÅ ROADTRIP MED JIMMI!

Ja sorry, men det altså sådan jeg har det lige nu. Jeg ved godt det lyder møgforkælet, men jeg er jo også kun et menneske med følelser og jeg skal nok komme over det hvis ikke det går som jeg ønsker, men krydser da godt nok fingre! Giver det mening?
Pas på hinanden!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg skal nå i Danmark i 2020