SLUT MED MUNDBIND!

Sejltur i isfjorden, fjeldtur og hundefodring

11. maj – dag 6

Jeg vågnede klokken 6:55 – min mørklægningsgardin vender forkert, så der kommer ret meget lys ind. Nu sidder jeg udenfor, her er helt lyst, det sner men der er ingen vind. Det er så hyggeligt!

Jeg skal op og træne om lidt – det må jo snart være et år siden jeg sidst har været i et træningscenter, med alt det corona! Glæder mig!

Da vi møder på arbejde klokken 14, er vi alle samlet. Her får vi at vide at vi på mandag skal på personaletur til diskoøen! Hvilket jo er helt fantastisk – så når jeg lige at se den, inden jeg skal derover og være fast, fra juni.

12. maj – dag 7

Sikke en helt fantastisk fridag. Den bedste, første, fridag, jeg nogensinde har haft. Da jeg går et smut over til naboen, ligger der den sødeste lille hvalp og hendes mor – det viser sig at være chefens hunde, der er kommet på afveje. Vi startede dagen ud med en 10 kilometers vandretur. Hundene fulgte os cirka 500 meter, før de vendte om igen. Der var ikke så meget sol på turen, men luften var frisk. De to tøser jeg gik med, havde været så søde at sørge for frokost til turen.

 


På vejen hjem gik vi lige ind for at få lavet mig et taletidskort, så folkene her kan få ordenligt fat på mig, når jeg er uden net.

Derefter var det lige hurtigt hjem og skifte tøj og så afsted igen. Vi fik lusket os med på en lille sejltur, men inden da – hjalp vi lige med at få hundene retur. Det viste sig at kæderne havde hvilket sig sammen, så den ene hund kunne komme fri – hvalpe går frit, så den var selvfølgelig bare fulgt med sin mor. Her fik vi også fodret hundene – og selv det, er en oplevelse i sig selv.

Vi fik nogle store varmedragter på til sejlturen og jeg fik lov til at sejle os ud af haven. Hold nu op, hvor er det smukt! Tænkt sig at komme så tæt på isen! Wow. Det er helt ubeskriveligt og slet ikke til at forstå, at dette altså er den helt særlige natur, helt tæt på – jeg vil lade billederne tale her.

Derefter, var det lige hurtigt hjem og i bad, op og handle og så over til naboen og spise med de sødeste piger. Her havde vi fået de to søde hundevapser, på besøg igen.

Alt i alt, en helt fantastisk dag!

Xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SLUT MED MUNDBIND!