11. Skynd dig væk - når og hvis du kan

Sådan motiverer jeg mig selv til at træne

 

 

Jeg elsker at træne – når jeg først er der, men jeg er simpelthen en klovn til at “finde tid til det”. Alle sige altid “man kan altid finde tid, det handler bare om hvorvidt du gider” FALSK! Jeg syntes jeg har haft rigtig svært ved at finde tid, med to-tre jobs, arbejde dag aften og nat, men dertil spørger jeg også mig selv de dage hvor jeg så har tid, om jeg vil fortryde det hvis jeg ikke kommer afsted? Ja, ja det ville jeg.

  1. Brug spejlet + før/efter billeder
    Min storbror har altid sagt “DROP VÆGTEN!” og det fik han altså ret i. Jeg indrømmer at jeg selvfølgelig en gang imellem bruger vægten, men spejlet siger bare så meget mere og giver dig nogle bedre resultater. Hvis du så samtidig tager nogle før/efter billeder, så giver det er spark bag i til at fortsætte med det du har gang i, eller tænke “aldrig vil jeg tilbage til før billedet”. Husk på hvorfor du startede, ros dig selv for dine resultater og lad være med at forvent at andre roser dig for dit hårde arbejde.
  2. Tag dig tid og gør det sjovt
    Når jeg endelig er kommet afsted, tager jeg mig tid og stresser ikke over det, men hvis man ikke har meget tid, er lidt også bedre end ingen ting. Jeg finder videoer og ligger et lille program inden jeg tager afsted, det gør det lidt sjovere og især hvis det er øvelser jeg ikke før har prøvet. Det hjælper ofte også hvis jeg er oppe og træne med andre. Det med at man kan lære nyt af hinanden og at der nogen gange går sport i at være lidt sejere end den anden ;-).

  3. Skriv det ind i kalenderen
    For at finde tiden og give mig selv sparket bag i skriver jeg ofte ind i min kalender, de dage der er plads, at her skal jeg altså træne. Det gør også at jeg ingen andre planer ligger der, medmindre det er sammen med nogen der vil med op og træne. Jeg bruger min kalender til alt og følger den altid – derfor sletter jeg det heller ikke hvis der står jeg skal træne og derfor kommer jeg helt sikkert også afsted.
  4. Instagram
    Jeg finder tid videoer på instragram. Træningsvideoer med øvelser jeg ikke har prøvet før. Jeg følger også rigtig mange virkelig kønne træningstøser og tænker “sådan vil jeg gerne se ud. Sådan en mave vil jeg også have. Sådan en flot ryg, kan jeg også få osv. osv.” Det motiver mig rigtig meget til at fortsætte og til at sende mig i træningscenteret så snart det er muligt.

Pt. dyrker jeg rigtig meget cardio da jeg syntes der er kommet lidt ekstra på sidebenene fra jul og det bliver sgu siddende. Ellers gør jeg mig normalt ikke så meget i cardio, men går efter at få pulsen op mens jeg løfter på de tunge sataner der ligger rundt omkring i centeret.

Kunne du bruge mine tips?

Hvis du har nogle gode motivationsråd til at komme i gang med at træne/holde træningen ved lige, så del gerne i kommentarfeltet her på siden. Jeg mangler også nogen gange inspiration..

Xoxo

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

11. Skynd dig væk - når og hvis du kan