Min hjerne er gået i stå.. Straf eller styrke?

Jeg tog til USA i 1 år – sådan her havde mor det

Jeg har fået disse spørgsmål et par gange: “hvad siger dine forældre egentlig til at du er taget afsted? – hvordan havde de det?”, “Do you miss your family and friends at home? – what did they think about you moving here?”

Jeg har altid bare sagt til folk at mine forældre støttede mig i mit valg, men at min far havde spurgt nogle gange om jeg ikke hellere ville til England? (der er jo ikke så langt).. De havde da sat spørgsmålstegn til mit valg også, men de kunne godt forstå det – der var jo en grund til at jeg ville afsted og jeg havde brug for den her udfordring.

Jeg valgte at tage fat i min mor og rent faktisk spørge hende hvordan de egentlig havde det.

Mutti taler ud:

Sidste stop!
Nu må vi ikke gå længere.. Kun Naja må fortsætte. Så vi forældre står der og ser vores Guld gå videre. Det niver i maven! Jaja jeg ved godt at det da er skide spændende at hun skal afsted – det synes jeg også men hun har altså valgt et land hvor de har pistoler i skuffen, frygtelige drabshistorier, uvejr og virkelig usundt mad og terror og masseskyderier og og og….Hej heeeej, vi ses – JA om et år!
Altså hvis hun ikke bliver kidnappet, hængende i USA af egen fri vilje , finder sig en kæreste derover eller andet.
På den anden side var jeg faktisk meget tryg. Det var jo igennem et Bureau så hvad kunne gå galt, vi havde endda skypet med familien sååå…. alt skal nok gå, det skal nok gå! ( I ved alle hvordan DET gik – ellers kan i læse det her )

Vi elsker vores børn. Vi elsker vores datter og et år er for lang tid – så nu her efter 8 måneder tager vi sgu derover og giver hende en krammer og får en krammer.

Det er svært ikke at kunne være der, men dælme også sundt for alle parter på den lange bane.

Vi kneb en tåre da vi kom hjem fra lufthavnen….et år er lang tid

Vi kan se vi der i marts 2019 fik sendt en pige afsted og får en kvinde hjem ❤️

 

Tak mutti. Det skørt at jeg ikke har spurgt hende noget før. Hun har jo om nogen lært mig hvordan vi altid skal snakke om tingene og tale om hvordan vi har det. Nu tænker jeg bare over – hvordan mon min far have det??

XoXo

 

Any questions eller noget du bare godt kunne tænke at høre mere om? Så efterlad gerne en kommentar nede i kommentarfelten. Ha’ en dejlig dag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min hjerne er gået i stå.. Straf eller styrke?