Fjoller din fyr rundt med andre piger?

Opdate – bor i vaskekælder!

 

Så! Folk spørg indtil hvordan det er gået efter vådt tøj, fugtigt sengetøj og oversvømmet værelse. Hvis ikke du har hørt om dette, kan du læse det her:..

Jo, sagen er den at vi jo skulle renovere – det skal vi stadig. Så skulle vi flytte til en mindre “lejlighed”, som var “nyrenoveret indvendigt” – det glædede jeg mig meget til. De fik jo det hele til at lyde så super lækkert, endelig væk fra den oversvømmet kælder og ødelagte ting.

Jeg ankommer til huset, ser det udefra og tænker hold da op, jeg kan da godt forstå der er blevet renoveret her..

Jeg træder ind af døren og ser en ældgammel lejligheden, intet “nyrenoveret” og kun ét badeværelse til 6 mennesker. Det klart, men den klarer vi. Intet problem, jeg har også haft min egen ‘første lejlighed’, engang. Det behøver ikke være nyt det hele.

Jeg går ned af trappen til kælderen, som knirker helt vildt meget og da jeg kommer helt ned, bryder jeg sammen indvendigt. Jeg skal bo i en vaskekælder/nu bor jeg i en vaskekælder uden vinduer og døre der kan åbnes. Ingen frisk luft eller brandudgang 🙂

I det mindste har jeg nu fået en større seng, som jeg har haft efterspurgt, så jeg kan passe på mine hofter.


 Her er stadig fugtigt, jeg har endnu mindre privatliv og så er vi 6 mennesker om 1 toilet og 1 bad.. Derudover, hvis jeg nu skulle finde nogle negative ting, så har det også lige tilføjet 40 ekstra til transporten til NYC eller andre steder. Offentlig transport her er rent ud sagt, elendig. Der bor ufatteligt mange ubehagelige mennesker i området hvor vi bor.

Jeg glæder mig rigtig meget til september, hvor vi flytter tilbage. Jeg håber virkelig at det blive rigtig godt. Kunne godt tænke mig at jeg kunne “føle mig hjemme”, det sidste halveårstid jeg er her (eller hvis jeg vælger at blive)..

Hvad er bedre end før?

  • Jeg har fået en større seng – det satme rart.
  • Området, Northport er rigtig lækkert. Der er ikke så langt til vandet.
  • Der er et dansk bageri i nærheden, hvor jeg kan få mit rugbrød..

BTW – Hvis nogen har nogle gode ideer til at gøre det lidt mere hyggeligt og hjemligt, så vil jeg meget gerne høre fra jer!

Xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fjoller din fyr rundt med andre piger?