Sangene der p.t. beskriver mit liv bedst

Hvorfor vil jeg til USA?

WHEREVER YOU GO, BECOMES A PART OF YOU

Jeg tog i 2014, i en alder af 18 år, en beslutning om at forlade familie og kæreste i en månedstid, for at få en oplevelse for livet sammen med 11 andre medstuderende. Lige inden afgang fik jeg også her at vide at min mor havde fået konstateret brystkræft. Jeg havde pludselig absolut ikke lyst til at tage afsted. Min mor overtalte mig selvfølgelig til at det nok var en god idé at komme på andre tanker og selvfølgelig skulle jeg ikke gå glip af denne vanvittige oplevelse.

Jeg forelskede mig straks i USA og havde faktisk ikke lyst til at tage hjem, selvom jeg havde både kæreste og egen lejlighed der ventede på mig derhjemme. Her fandt jeg også ud af at han ikke var den jeg skulle være sammen med resten af mit liv. Jeg savnede selvfølgelig min familie, men var i god kontakt med dem og hele sygdomsforløbet med min mor.

Jeg syntes ikke jeg fik set alt det jeg gerne ville. Jeg var i Californien, boede i Orange County og gik på Santa Ana College, for at studere business og marketing, og selvfølgelig blive bedre til engelsk. Jeg husker tydeligt første dag jeg trådte ind på college – det var som at træde ind i “High School Musical” (eller anden amerikanskfilm med skoler tihi).

I weekenderne, fra torsdag aften til søndag, tog vi på sightseeing. Vi fik set, Sea World, San Diego, Disneyland, Universal Studio og alt hvad man nu skal se – omkring Los Angeles. Jeg manglede noget. Jeg var ikke blevet mættet. Jeg ville ikke hjem, men det blev jeg selvfølgelig nødt til.

I 2017 tog jeg til USA igen. Denne gang med min familie og denne gang var destinationen Detroit, Michigan. Min kære bror er blevet gift med en amerikaner, og de holdte festen i Detroit (eller tæt på). Her fik jeg heller ikke set så meget, da det mere var en familie tur omkring den store begivenhed og ikke en oplevelsestur. Jeg var til polterabend for min svigerinde, hvilket nok var det sjoveste på hele den tur. Og at se Detroitlivet om aftenen, er jo igen som at være med i en film :).

En enkelt dag kørte vi til Canada for at se Niagara Falls, så er den da også krydset af på listen. Ford Museum, Detroit Zoo, Detroit Lions (American football) og selvfølgelig en bytur her og der blev også krydset af på listen.

Så jeg er ikke mættet! Jeg vil til USA et helt år, jeg vil ud og opleve og jeg skal stå 100% på egne ben. Der sker noget med os mennesker, når vi keder os eller bliver tvunget til at være alene og underholde os selv. Som menneske er der flere tidspunkter i livet, hvor vi har brug for at lære os selv at kende eller finde os selv igen og min tid er nu, efter 3 år hvor jeg absolut ikke har været mig selv. Uanset hvad, så vil jeg komme til at lære en masse om mig selv ved at rejse alene.

Jeg håber det hele lykkes og jeg håber at være på en flyver senest april 2019.

Selvfølgelig tænker jeg også meget over om jeg skal være alene hele tiden, hvordan skal jeg underholde mig selv, selvom jeg får en familie at bo hos? Vil jeg bare være hende den sørgelige, der er alene og hvad skal jeg dog få tiden til at gå med? Men det skal jeg nok finde ud af! Første skridt er at tage ja-hatten på og sætte fødderne på flyveren.

Xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sangene der p.t. beskriver mit liv bedst