TV2ECHO -Jeg er flyttet hjem

Curlingbarn, doven og utaknemmelig – eller ikke

    Dette er bare en lille bid

 

 

 

Retfærdighed og sandhed betyder meget for mig, men vi lærer hele tiden.

Mit indlæg igår blev ikke just taget godt imod. Eller, det var ikke som sådan indlægget det var videoen på facebook. Det blev desværre ikke modtaget med samme humor som den var lavet med, hvilket er herrer øv. Det super ærgerligt – for vi havde det super sjovt med at lave det. Folk kender mig ikke. De ser en video på 2 minutter, og pludselig kender de til mit liv, hvad jeg har været igennem og kan fortælle om hvor umoden jeg er og hvor meget mine forældre har båret mig igennem livet – LØGN!

Jeg er vokset op i en familie på 5. Jeg har to storebrødre og mine forældre er lykkeligt gift. Vi er blevet opdraget og gjort klar til at kunne klare voksenlivet selv. Det har jeg også gjort. Jeg flyttede første gang hjemme fra som 17 årig. Hvis i har læste mine indlæg Skynd dig væk så ved i udmærket godt hvorfor jeg var nødt til at flytte hjem så hurtigt. Jeg får ikke alt serveret på et sølvfad. Jeg laver også de huslige pligter i hjemmet, så meget jeg nu kan. Jeg har to jobs, arbejder ofte dobbelt, morgen eller aften på den ene job og så videre til natarbejde på det andet. Jeg handler ind, kommer med morgenbrød fra bageren når jeg har været på nat, passer hund og hus så de også kan komme på “kæresteture”, tømme opvasker hvis den er fyldt når jeg er der, laver morgenmad når jeg har tid til det. Jeg gør hvad jeg kan, for at vise mine forældre min taknemmelighed – for det er jeg. Jeg er vanvittig taknemmelig for den helt igennem fantastiske familie jeg har.

Jeg bliver frustreret og en lille smule ked af det når jeg læse denne slags kommentar og uvidende snak. TV2 Echo var på besøg ved mig i 2 timer og selve interviewet blev kortet ned til 1:55 minutter. Da jeg så videoen, grinte jeg. Jeg syntes det var et virkelig sjovt indslag og håbede at andre også kunne se dette – det kunne de ikke.

Folk der kender mig, grinte med mig. 80% andre var pænt utilfredse. Jeg er åbenbart umoden, curlingbarn, får det hele serveret osv. osv.

Min sætning “det fedeste ved at bo hjemme, er at jeg ikke laver noget” – den er taget ud fra at jeg har boet ude, med en daværende kæreste, hvor jeg nærmest boede for to. Jeg lavede mad til to, ryddet op for to, vaskede tøj for to jeg mildest talt lavet alt, mens vedkommende spillede playstation og lå på sofaen. Så selvfølgelig laver jeg noget der hjemme, men det giver bare en hel anden frihed! Nu er der lavet mad når jeg kommer hjem, min mor arbejder hjemmefra og syntes hun at hun vil være flink at vaske mit tøj også, når nu hun alligevel vasker.

Og så kan det godt været jeg er kommet hjem med en gæld oveni. En gæld jeg har overtaget på en bil min ekskæreste ikke have råd til – at den detalje ikke kom med og skabte røre i de små hjem, er også super ærgerligt. At de så kommentere på at man ikke kan rejse med en gæld – jo, det kan jeg. For jeg tager ud og rejser for at arbejde og ikke bruge en masse penge på charter. Det hele er simpelthen noget bullshit!

Jeg har lært nu at ikke alle har den samme humor som mig – ikke alle kan se ironien og ikke alle tænker at tingene er klippet sammen, så det bliver lidt sjovere og giver lidt flere seere. Jeg står ved alle de ting jeg har sagt og syntes stadig at det er en god video – jeg syntes den er sjov!

Jeg er ked af at skuffe jer, ja måske endda glæde jer – jeg er en fighter og er igang med at skabe min fremtid. Umoden, ja måske på nogen punkter (som så mange andre). Curlingbarn, bestemt ikke. Jeg er klar over at nogen mennesker er lidt hurtige på aftrækkeren, fordi de bare ser en forkælet tøs og ikke en ærlig pige med humor og selverkendelse, fordi de ikke kender hele historien.

Til alle jer der rent faktisk godt kan se der er en historie bag – tak, af hele mit hjerte, for jeres opbakning. Det varmer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TV2ECHO -Jeg er flyttet hjem